Tyrstrup kirke
We create relations
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT Fællesskabsaften med oberst Bjarne Højgaard UDSOLGT

SEP
26

UDSOLGT Fællesskabsaften med oberst Bjarne Højgaard UDSOLGT


Torsdag d. 26. september 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:30
Gl Kongevej 9, 6070 Christiansfeld, Danmark
Foredraget er gratis, men spisning koster 30 kr. Tilmelding til såvel foredrag som spisning er nødvendig.

I alt 43 år blev ti l i Dronningens klæder som oberst og regimentschef for Jydske Dragonregiment i Holstebro. Da Bjarne Højgaard Jensen fyldte 60 år sidste år fratrådte han sti llingen ved forsvaret p.g.a. alder, men kort tid hereft er kunne han offentliggøre, hvad han fremover skulle arbejde med. Han skulle være slotsforvalter og dermed bindeled mellem Slots- og Ejendomsstyrelsen og hoffet og arrangerer alt fra statsbesøg til 
igangsættelse af nødvendige vedligeholdelsesarbejde. I sin tjenestetid i forsvaret har Bjarne Højgaard oplevet 15 forsvarsministre, 12 forsvarschefer, 16 chefer for Hæren, fire typer geværer og tre uniformsmodeller. Han har været tjenestegørende under Den Kolde Krig, hvor Danmark var en lilleputnation i fodnotepolitikkens skygge med territorialforsvar af landets grænser som omdrejningspunkt. Han har fulgt og levet i transformationen af Forsvaret til dét, det er i dag, nemlig et Forsvar, der leverer efterspurgte enheder til international tjeneste. Alt det på ’bare’ 43 år.

Foredraget er gratis, men spisning koster 30 kr. Tilmelding til såvel foredrag som spisning er nødvendig. Brug dette link:

ALT UDSOLGT!