Begivenheden har allerede fundet sted.

Fællesskabsaften med Jens Svendsen

Fællesskabsaften med Jens Svendsen

Torsdag d. 29. august 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00
30 kr. for spisning

Jens Svendsen var i over 30 år kommuneingeniør og havde kontor her på Teknisk Forvaltning i Christiansfeld. Fritiden brugte han blandt andet i naturen, hvor han fangede sommerfugle og studerede naturen. Jens´ barndom var bla. præget af det med stavningen ikke gik så godt. Han var ordblind, men klarede alligevel at gennemføre en uddannelse som ingeniør. For nogle år siden begyndte det med kirken og troen at spille en stadig større rolle i Jens´ liv. Og i dag finder han stor glæde i at sidde på kirkebænken i Tyrstrup kirke. For Jens har livet ikke alti d været let. Han har flere gange kæmpet med alvorlig sygdom ligesom en alvorlig trafikulykke var ved at tage pippet fra ham. I dag er Jens frisk og rørig og besøger motionscentret to dage om ugen – for at holde sig i sving.

Foredraget er gratis, men spisningen koster 30 kr. Køb spisebilletten her: