• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 12. september 2019, kl. 20:00

Mads Granum er en af de mest efterspurgte og brugte Jazz-musikere i Danmark, hvor han sammen men kvintetten formidler en helt unik musik.

Kvintetten består af: Regitze Glenthøj – vokal, Mads Hansen – saxofon, Mads Granum – piano, Thomas Ovesen – kontrabas og Ricco Victor - trommer og percussion

Mads Granum har med sine fortolkninger af salmer opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og har de seneste 14 år turneret flittigt med sin kvartet. Evnerne inden for rytmisk musik og jazz har sammen med hans særegne salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre. Det er blevet til flere hundrede velbesøgte koncerter i danske og udenlandske kirker. Foruden jazzklaver spiller Mads Granum rytmisk kirkeorgel. Hans jazz-orgelstykker er blevet spillet i USA, Australien, New Zealand og Europa, og flere af hans nye salmer er med i de nye salmebogstillæg. Det omfattende cv inkluderer desuden kapelmester-job for Thomas Eje, keyboardspiller i Glæsels Orkester for Linie 3 og meget andet.

ARBEJDE: Organist i Lindevang Kirke på Frederiksberg, Fast pianist for Thomas Eje og keyboardspiller for Linie 3 i Jan Glæsels Orkester. Optrådt med Ria Jones, Maria Lucia, Per Nielsen, Louise Fribo, Marie Carmen Koppel, Julie Berthelsen, Cæcilie Norby, Bobo Moreno, Trine Gadeberg, Alberte, Stig Rossen, Kim Sjøgren, Tivolis Promenadeorkester, Radioens Underholdningsorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, samt korleder for det rytmiske kor Vocalicious. Desuden givet orgelkoncert i bl.a. Københavns Domkirke med rytmisk kirkemusik.

Har udgivet 4 jazz album i eget navn:  Med favnen fuld af kærlighed (2017), Nordic Standards (2014), Between Traditions (2009), Hymns in time (2006). Medvirker derudover som sideman på ca. 10 andre udgivelser.

Se endvidere hjemmesiden www.madsgranum.dk

Mads Granums kvintet
Tyrstrup Kirke
100 kr. købes via hjemmeside eller ved indgangen.