Begivenheden har allerede fundet sted.

Fællesskabsaften med Rikke Bentzon

Fællesskabsaften med Rikke Bentzon

Torsdag d. 31. oktober 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:30

Torsdag i næste uge får vi besøg af Rikke Bentzon, som vil fortælle om sit spændende liv. Rikke oplever, at Gud ofte taler til hende.

Det og meget andet vil Rikke dele med os til næste fællesskabsaften, som finder sted i Sognehuset torsdag 31. Oktober kl. 18.30.

Rikke er født og opvokset i Christiansfeld, men rejste som ung ud for at være guide bl.a. i Portugal, hvor hun også stiftede familie. I dag er Rikke igen tilbage i Christiansfeld, hvor hun arbejder som fundraisingchef med ansvar for at samle penge ind til en række gode formål.

Rikke hørte første gang Gud tale til hende, mens hun var i Portugal.

Kom og hør hende fortælle om, hvad det var der skete, dengang hun første gang hørte Guds stemme – og hør også om, hvor du kan lytte til Guds stemme i dag….

Tilmeld dig på Tyrstrupkirke.dk – spisning (kl. 18.30) koster 30 kr.  – foredraget (kl. 19.30) er gratis.

Dina Al-Erhayem, der oprindeligt var sat på plakaten, har desværre meldt sig syg. Vi glæder os over, at have fået en kompetent stand-in i form af Rikke Bentzon.

Foredraget er gratis, men spisning koster 30 kr. Tilmelding til såvel foredrag som spisning er nødvendig. Brug dette link: