Fællesskabsaften

Fællesskabsaften

Torsdag d. 27. februar 2020, Kl. 18:30 til kl. 21:30
30 kr. for spisning

Måske har du set „Dinas Dates“, som var et talkshow, hvor seerne kunne møde Dina Al-Erhayem, som viser ukendte sider af kendte danske mænd for åben skærm på DR1 torsdag efter torsdag. Uanset om du har set udsendelserne eller ej, så har du nu mulighed for at møde skuespilleren, der i 2003 færdiggjorde sin uddannelse ved Århus teater. Dina er født ind i en blandet familie med en dansk mor og en iransk far med muslimsk baggrund. Dina mødte kristendommen gennem en veninde og deltog hereft er i et Alpha-kursus, som er en slags indføring i den kristne tro (og som også udbydes i Tyrstrup). I dag kan Dina ikke lade være med at skilte med sin kristne tro og udfordre Kirken og kristne. Der venter deltagerne en spændende livsfortælling, som på én gang er både sjovt og underholdende.

Foredraget er gratis, men spisning koster 30 kr. Spisebillet kan købes her: https://forms.churchdesk.com/f...